Kontakt | Sideoversigt | in english

Se vores kampagnepriser på rollups

1 styk kr. 550,-
Følgende styk kr. 500,-
Ekskl. moms.

rollup


Kunstprint – Gicleé print

Vi har igennem de sidste par år specialiseret os i print af billedkunst, såkaldt Gicleé print, og har opbygget en særlig kompetence på dette område. Læs mere

IMAG0322_web

Se vores videopræsentation

Kom hurtigt i gang med 3D print.

Med ét af disse tre steps, kan du hurtigt komme i gang med dit 3D projekt.

 

3D Print Materialer København

Jespersen Tryk er gået ind i 3D print og 3D modellering. Vi har dygtiggjort os inden for 3D print materialer, fordi vi tror på, at fremtiden peger i denne retning. Både for os og for vores kunder. Hos Jespersen Tryk arbejder vi med flere typer af 3D print materialer, også kaldet filament. 3D print er et område i hastig udvikling, og der kommer fortsat nye og bedre 3D print materialer på markedet. Vi undersøger hele tiden markedet for nye 3D print materialer, så vi altid leverer en høj standard og gode løsninger til vore kunder. Vi har også kompetencer inden for 3D print modellering. Jespersen Tryk kan derfor udforme professionelle tredimensionelle tegninger, der er udgangspunktet for, hvordan 3D print materialerne bearbejdes.

3D Print Modellering København

3D print skabes med udgangspunkt i en STL-fil, som viser modellen tredimensionelt i et koordinatsystem. Ud fra denne modellering formes 3D print materialerne. Hvis du endnu ikke har lavet en 3D print modellering, kan vi også hjælpe dig med denne del. Vi kan lave 3D print modelleringen blot med udgangspunkt i skitser eller eksempelvis en CAD-fil. Hvis du skal bruge en 3D print modellering til at printe din 3D konstruktion andetsteds, hjælper vi også gerne med at generere STL-filen.

Hvad er 3D Print?

3D print er en forkortelse for tredimensionel modellering. 3D print udføres i 3D printere, der gennem 3D print materialer former en tredimensionel model. At der udvikles en tegning af modellen, også kaldet 3D print modellering, er udgangspunktet for, at printet kan laves. Materialerne der anvendes til at bygge 3D print kaldes filament. Dette filament varmes op og former modellen lag efter lag. Når et lag er størknet, påføres det næste. Det kan derfor tage alt fra et par timer og op til en uge at lave et 3D print – afhængig af 3D modellens størrelse og kompleksitet.

Ved nogle 3D printere har producenten forudbestemt hvilke 3D print materialer, printeren skal bruge. Det kan være med til at sikre en god kvalitet og stabile printprocesser med fine resultater. 3D print materialerne kommer enten i printpatroner eller kassetter, afhængig af hvilken 3D printer de skal anvendes i.

Vores 3D Print Materialer

3D print materialer, eller filament, som det også kaldes, kan variere i materialetype. Hos Jespersen Tryk anvender vi typisk ABS (Acrylnitril Butadien Styren) eller PLA (Poly Lactic Acid) filament som 3D print materialer. Materialerne opvarmes i printeren, og i smeltet tilstand formes 3D print materialerne til den ønskede 3D model. 3D print materialerne kommer typisk på en rulle som en lang tråd. Tykkelsen på tråden kan enten være 1,75 eller 3 mm. I takt med, at mulighederne for 3D print vokser, kommer der også nye 3D print materialer på markedet. Kontakt Jespersen Tryk for at høre mere om vores materialer og hvilke muligheder blandt 3D print materialer, vi tilbyder. Vi kan også give flere former for efterbehandling, hvis du eksempelvis vil sikre 3D print konstruktionen mod at gå i stykker, hvis den tabes.

3D Printere

Mulighederne for 3D print er uanede, og vi forventer, at der vil ske meget på dette område de næste år – også inden for nye 3D print materialer. Derfor har vi besluttet os for at specialisere os i 3D printerens muligheder og 3D print modellering. Jespersen Tryk har i dag en XYZ Da Vinci 3D printer. Denne type printer bruges til modeller, prototyper, gimmicks og legetøj. XYZ Da Vinci 3D printeren kan printe op til størrelsen 200 x 200 x 200 mm. Denne type printer anvendes ofte af virksomheder, der har brug for prototyper af produkter, som er i færd med at blive udviklet. Så går du rundt med en opfindelse, som du gerne vil realisere i 3D print materialer, kan vi hjælpe dig med at skabe en prototype, der kan sætte skub i innovationsprocessen. Start med at lave en 3D print modellering eller lad os hjælpe med dette. Dernæst er det op til vores 3D printere at forme 3D print materialerne præcis til den ønskede model.

Få et tilbud på dit 3D Print i dag

Har du en god idé, som du gerne vil gøre til virkelighed gennem 3D print modellering? Jespersen Tryk hjælper dig med 3D print modellering, og derefter printer vi modellen til dig i 3D print materialer af høj kvalitet. Kontakt os i dag og få et tilbud på 3D print modellering. København er stedet, hvor Jespersen Tryk hører til, men vi tager meget gerne imod ordrer fra hele landet og udlandet. Priser og produktionstid afhænger af opgaven, 3D modellens størrelse og hvilke 3D print materialer, der skal anvendes. Kontakt os i dag og fortæl, hvor langt du er i processen, så hjælper vi dig videre. Vi leverer 3D print prototyper både i ind- og udland og arrangerer gerne fragt.


Har du spørgsmål RING NU PÅ 32965052 eller skriv til mail@jespersentryk.dk

 

Kontakt migJeg vil gerne kontaktes omkring forespørgsel på en tryksag.
Kun felter med * er obligatoriske og skal udfyldes. Du kan vælge at inkludere en beskrivelse af din forespørgsel i feltet Evt. kommentarer


Evt. firmanavn
Kontaktnavn *
Mobil
Email *
Evt. kommentarer
Skriv koden i feltet herunder. Der kan både bruges store og små bogstaver. captcha
Indsæt koden herJeg ønsker ikke at modtage nyheder og tilbud som SMS

Live 3D print

Skål i blød plast TPU95A

Folietryk

Vi tilbyder nu folietryk i guld, sølv, blank spot  eller metalfarver på alle typer tryksager. Tilbydes med eller uden kachering – mat eller blank LÆS MERE

VI 3D PRINTER

3d print af skål i fleksibel plast

HURTIG PRIS
HURTIG LEVERING
HØJ KVALITET

Vægbanner

Som noget nyt kan vi tilbyde selvklæbende aftagelig vægbanner. Så behøver du ikke længere skulle sætte folie op, der ikke er til at få af eller afsætter limrester. Aftagelig vægbanner kan bruges til kontorer, udstillinger, hjemmet mm. Læs mere

RABAT 15%!

- Få 15% rabat på én listepris-tryksag ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev!
Join over 3.000 visitors who are receiving our newsletter and learn how to optimize your blog for search engines, find free traffic, and monetize your website.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.

Live 3D print

Del til headset-holder PLA plast

JESPERSEN TRYK + DIGITAL ● VED LANGEBRO 1 ● DK-2300 KBH. S ● T: +45 32965052 ● MAIL@JESPERSENTRYK.DK