Se vores kampagnepriser på rollups

1 styk kr. 550,-
Følgende styk kr. 500,-
Ekskl. moms.

rollup


Kunstprint – Gicleé print

Vi har igennem de sidste par år specialiseret os i print af billedkunst, såkaldt Gicleé print, og har opbygget en særlig kompetence på dette område. Læs mere

IMAG0322_web

Hvor er vi med 3d print?

 

Hvor står vi med 3d print for almindelige dødelige i dag? Efter et par år med heftig hype omkring 3d print bl.a. med historier om fremtidsscenarier med print af stamceller, kropsdele, mad og hele biler melder virkeligheden sig. 3d print til industrien rykker og man kan meget i dag og nærmer sig stille og roligt masseproduktion. Men 3d print er ikke nyt. De største aktører i Danmark har være på markedet for industriprint i over 25 år! Det omfatter alt fra bygningsfundamenter til div. funktionelle prototyper.

Det nye er at 3d print i mindre skala, der kan gøre vejen fra ide til virkelighed kort og til en billig penge. Menigmand kan relativt simpelt via 3d print nu få mulighed for at få produceret en model af f.eks. en opfindelse. Der er mange kreative Ole-opfindere derude, der har en skitse til en opfindelse liggende i skuffen, som kunne udgøre en drøm om en fremtid som producent af et unikt og skælsættende produkt. For få år siden var det utopisk at producere en funktionel prototype for mindre en 50-75.000 kr. Der skulle investeres i støbeform, gipsafstøbninger fra Kina og fanden og hans pumpestok for bare at komme i gang. Det led kan nu hoppes over ved hjælp af 3d print.

Det er her Jespersen Tryk + Digital kommer ind i billedet.

Ved hjælp af den nyeste teknologi indenfor FDM additiv 3d print, som er print i lag, i en række plastmaterialer, har vi udstyret og kompetencen til at hjælpe med produktion af div. modeller og figurer, som det er gjort med prototypen af en ny drikkeflaske i plast nedenfor. Selv tilblivelsen af 3d prototypen ses i videoen. 
 

 
Print af drikkeflaske i klar PLA plast, FDM metode. Design, modellering og print af Jespersen Tryk + Digital 2017

Kunden skulle bruge en prototype til præsentation for en potentiel investor. Alt kunden havde var en ide ud fra en stregtegning på et stykke kopipapir! Vores opgave var at skabe en funktionel prototype ud fra kreativt oplæg, rentegning, modellering af 3d figur, rendering af prototypen (billedgengivelse af det endelige resultat) samt print a to prototyper i semitransparent PLA plast.

Vi kan hjælpe med design, modellering, rendering og 3d print. Se mere på https://www.jespersentryk.dk/3d-print/3dlab/  eller lad os arrangere et møde over en kop kaffe hvor du kan høre om mulighederne og se udstyret.


Firmanavn
Kontaktnavn *
Adresse
Postnr
By
Telefon
Mobil
Email *
Evt. kommentarer

Mød månedens kunstner – Berit Mogensen Lopez

Mød månedens kunstner Berit Mogensen Lopez

Gepostet von Jespersen Tryk + Digital am Donnerstag, 9. Mai 2019

Se vores kampagnepriser på rollups

1 styk kr. 550,-
Følgende styk kr. 500,-
Ekskl. moms.

rollup


Kunstprint – Gicleé print

Vi har igennem de sidste par år specialiseret os i print af billedkunst, såkaldt Gicleé print, og har opbygget en særlig kompetence på dette område. Læs mere

IMAG0322_web

JESPERSEN TRYK + DIGITAL ● VED LANGEBRO 1 ● DK-2300 KBH. S ● T: +45 32965052 ● MAIL@JESPERSENTRYK.DK