Se vores kampagnepriser på rollups

1 styk kr. 550,-
Følgende styk kr. 500,-
Ekskl. moms.

rollup


Kunstprint – Gicleé print

Vi har igennem de sidste par år specialiseret os i print af billedkunst, såkaldt Gicleé print, og har opbygget en særlig kompetence på dette område. Læs mere

IMAG0322_web

Persondatalovgivning (GDPR)

Jespersen Tryk + Digital lever fuldt op til den nye persondataforordning af 25.5.18.  Det er muligt at for privat som erhvervskunder at få slettet følsomme persondata på forlangende herunder email-korrespondance i form af prisforespørgsler eller anden skriftlig kommunikation. I tilfælde hvor Jespersen Tryk + Digital er databehandler, kan vi tilbyde at indgå en persondataaftale baseret på GraKoms (brancheorganisationen for grafiske virksomheder) stadardskabelon . Vi opbevarer persondata forsvarligt efter Datatilsynets anvisninger.

Vores hjemmeside anvender ikke cookies.


Firmanavn
Kontaktnavn *
Adresse
Postnr
By
Telefon
Mobil
Email *
Evt. kommentarer

Live 3D print

Skål i blød plast TPU95A

Folietryk

Vi tilbyder nu folietryk i guld, sølv, blank spot  eller metalfarver på alle typer tryksager. Tilbydes med eller uden kachering – mat eller blank LÆS MERE


Kunstprint – Gicleé print

Vi har igennem de sidste par år specialiseret os i print af billedkunst, såkaldt Gicleé print, og har opbygget en særlig kompetence på dette område. Læs mere

IMAG0322_web

Vægbanner

Som noget nyt kan vi tilbyde selvklæbende aftagelig vægbanner. Så behøver du ikke længere skulle sætte folie op, der ikke er til at få af eller afsætter limrester. Aftagelig vægbanner kan bruges til kontorer, udstillinger, hjemmet mm. Læs mere

Live 3D print

Del til headset-holder PLA plast

JESPERSEN TRYK + DIGITAL ● VED LANGEBRO 1 ● DK-2300 KBH. S ● T: +45 32965052 ● MAIL@JESPERSENTRYK.DK