Se vores kampagnepriser på rollups

1 styk kr. 550,-
Følgende styk kr. 500,-
Ekskl. moms.

rollup


Kunstprint – Gicleé print

Vi har igennem de sidste par år specialiseret os i print af billedkunst, såkaldt Gicleé print, og har opbygget en særlig kompetence på dette område. Læs mere

IMAG0322_web

Kunsttryk - Giclée-print - Fine Art print


Vi har igennem en årrække specialiseret os i kunstprint, såkaldt Giclée/Fine Art-print, af billedkunst og har opbygget en særlig kompetence på dette område. Vi er Københavns største producent af kunstprint og direkte leverandør til en række kunstnere, gallerier og illustratorer.

Klik og se videoen om hvordan vi hjælper dig igennem produktionsprocessen.

Klik


Giclée-print er grafisk kunst og kort fortalt en trykmetode, hvor der blækprintes i høj kvalitet på lærred eller akvarelpapir. Faktisk kaldes det moderne litograti, da det giver samme stærke farver, men uden brug af kliché'er og rammer mm. Giclée-print kræver en certificeret printer, der printer med vandbaseret blæk i mindst 9-trykfarver. Vi har to 11-farve og én 10 farve Epson vandbaseret blækprintere, der er en af de mest velegnede printere til netop dette formål. Vi har optimeret dens tryk til eksklusive papirkvaliteter i akvarelkvalitet, som vi dels lagerfører og får specialfremstillet til ordre. Vi har sågar vores egen papirkvalitet fremstillet af Hahnemühle i Tyskland. Det giver en fantastisk farvedækning og meget naturtro farver i forhold til traditionelt CMYK print. Tilmed er printeren yderst miljøvenlig, da den ikke bruger oliebaseret solvent blæk men vandbaseret. Printeren er velegnet til både hårfin streg og fuldfarveflader. 

Vores Epson printer er en såkaldt storformatprinter dvs. at den printer på ruller op til 110cm i bredden og 12 meter i længden. Altså er der næsten ingen begrænsning for størrelsen af motiverne.

Suveræne papirkvaliteter

IMAG0324

Vi køber vores akvarelpapir af den tyske papirproducent Hahnemühle. Papiret er miljøgodkendt, FSC-mærket akvarelpapir i 100% bomuld, som er meget velegnet til kunstprint. Papiret har stuktur og suger blækket på optimal vis, så kunsten er farveægte i op til 200 år. Sammen med kalibreringen af vores printere sikret det en minimal punktspredning, så printet er meget detaljeret og farvemættet ned til den tyndeste streg. Normale blækprintere printer i 720dpi. Vi printer typisk kunstprint i 1440dpi, og i nogle tilfælde så højt som 2880 dpi, hvilket er vores kvalitetskrav til Giclée print.

Vi lagerfører selvfølgelig andre papirtyper af både silk- og matcoated kvalitet, som udover Giclée print, også egner sig til almindelig foto- og plakatmotiver. Papirkvaliteterne findes i gramvægte fra 90 til 240g. 

Service service service...

Vi er et rigtigt trykkeri og har derfor uddannede trykkere ansat med en grundig faglig viden og erfaring. Vi sætter en ære i grundig rådgivning.

Kig ned forbi vores værksted, se og mærk papirkvaliteterne og få uforpligtende rådgivning omkring printprocessen. Vi har masser af prøver til inspiration og mod et mindre tillæg tilbyder vi at du kan få lavet et prøveprint af din kunst, så du kan se hvilket papir der egner sig bedst. Vi leverer til ind- og udland og kan tilbyde lagerplads og distribution.

Læs mere om vores andre storformatløsninger og priser på disse.

Kunst i 3D. Ser du en mulighed i at fremstille kunst i 3D print. Læs mere her.

 


Firmanavn
Kontaktnavn *
Adresse
Postnr
By
Telefon
Mobil
Email *
Evt. kommentarer

Mød månedens kunstner – Berit Mogensen Lopez

Mød månedens kunstner Berit Mogensen Lopez

Gepostet von Jespersen Tryk + Digital am Donnerstag, 9. Mai 2019

Se vores kampagnepriser på rollups

1 styk kr. 550,-
Følgende styk kr. 500,-
Ekskl. moms.

rollup


Kunstprint – Gicleé print

Vi har igennem de sidste par år specialiseret os i print af billedkunst, såkaldt Gicleé print, og har opbygget en særlig kompetence på dette område. Læs mere

IMAG0322_web

JESPERSEN TRYK + DIGITAL ● VED LANGEBRO 1 ● DK-2300 KBH. S ● T: +45 32965052 ● MAIL@JESPERSENTRYK.DK