Se vores kampagnepriser på rollups

1 styk kr. 550,-
Følgende styk kr. 500,-
Ekskl. moms.

rollup


Kunstprint – Gicleé print

Vi har igennem de sidste par år specialiseret os i print af billedkunst, såkaldt Gicleé print, og har opbygget en særlig kompetence på dette område. Læs mere

IMAG0322_web

At få fremstillet et Giclée kunstprint er en relativ simpel proces. Det svære er fremstilling af værket:-)

Tilvirkning af printfil.

Har du et fysisk motiv, kræver det en affotografering i høj kvalitet. Vores erfaring er at de fleste kunstnere selv affotograferer med kamera eller mobiltelefon. Kravet er dog en højtopløselig 300 dpi (link) billedfil i RGB billedformat (link) gerne som pdf. Vi printer dog også fra tiff eller jpeg formaterne. Motiver skabt digitalt på computer gemmes i samme billedformateter.

I nogle tilfælde vælger kunstneren at benytte en fotograf. Skulle du ikke selv have kontakt til en fotograf, kan vi være behjælpelig, da vi har tæt samarbejde med flere kompetente fotografer med speciale i affotografering af kunst.

Prøveprint evt. farvetilpasning af printfil

Med printfilen “under armen” tilbyder vi et prøveprint af motivet til en favorabel pris. Godkendes prøveprintet kan det uden beregning indgå i det samlede oplag. Det kræver dog at printfilen ikke ændres undervejs hvilket udløser et nyt prøveprint.

Hvis prøveprintet ikke godkendens skyldes det oftest billedfilens kvalitet eller behov for farvejustering i forhold til originalen. Kan du ikke selv klare farvejusteringen, sidder vores erfarne grafiker klar, som mod beskedent tillæg kan hjælpe med at farvetilpasse/retouchere til originalen, så slutproduktet bliver et næsten fuldstændigt farvematch. Det gælder for både fysiske eller digitale motiver hvor farverne sammenlignes med skærmvisningen.

Produktion og efterbehandling

Når printfil og prøveprintet er accepteret igangsættes produktionen. Med mindre andet ønskes pakkes printene plano (fladt) for ikke at bukke motivet. Vores typiske Giclée ordre leveres indenfor 4-5 hverdage alt afhængig af oplag.

Har du ønske om indramning, kan vi være behjælpelig med kontakt til vores faste rammeproducent.

Pakning, levering og betaling

Hvad angår levering er vi meget forsigtige. En ting er produktionsomkostningerne, en anden markedværdien af kunsten, som oftest langt overstiger forstnævnte. Vi pakker i rør eller flat (plano) hvis det er et større oplag. Pakning er inkluderet i prisen. Vi har desværre ikke gode erfaringer med div. kurer- og fragtfirmaer, der ofte beskadiger varen under transport. Vi anbefaler derfor at afhente printet på vores adresse hvor afregning også finder sted. Vi tilbyder selvfølgelig levering med tillæg med bud, dag-til-dag levering eller fragtmand. Vi er dog bare nødt til at tage forbehold for transportskader.


Firmanavn
Kontaktnavn *
Adresse
Postnr
By
Telefon
Mobil
Email *
Evt. kommentarer

Mød månedens kunstner – Berit Mogensen Lopez

Mød månedens kunstner Berit Mogensen Lopez

Gepostet von Jespersen Tryk + Digital am Donnerstag, 9. Mai 2019

Se vores kampagnepriser på rollups

1 styk kr. 550,-
Følgende styk kr. 500,-
Ekskl. moms.

rollup


Kunstprint – Gicleé print

Vi har igennem de sidste par år specialiseret os i print af billedkunst, såkaldt Gicleé print, og har opbygget en særlig kompetence på dette område. Læs mere

IMAG0322_web

JESPERSEN TRYK + DIGITAL ● VED LANGEBRO 1 ● DK-2300 KBH. S ● T: +45 32965052 ● MAIL@JESPERSENTRYK.DK